Reviews


5 stars after 216 reviews
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vorige keer was het heerlijk nu was het vlees erg droog dat was jammer 11/30/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestellen bij Meat This is altijd een succes. Ze leveren altijd keurig op tijd het eten is nog goed warm en het belangrijkste het is ook altijd ontzettend lekker. Ook als je bij de bestelling een bijzonderheid aangeeft wordt daar altijd keurig rekening mee gehouden. Top! 11/30/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten,patat en sparibs topπŸ‘πŸ˜‹ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
onze bestelling van de sate was heel smakelijk. de spare ribs mischien in een ander bakje hij was lauw en dat was jammer wel smakeljk. tot de volgende keer. 11/26/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/26/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed. We hadden alleen niet de goede sausjes gehad. Ik had cocktail en knoflook, kreeg alleen mayo en ketschup. Maar dat geeft niet 11/25/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/25/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
saus was erg dik mooi op tijd bezorgd 11/21/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het kwam op tijd, eigenlijk een half uur te vroeg, maar het was wederom heerlijk πŸ‘πŸ» This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/20/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was zoals gewoonlijk heerlijk! Snelle levering en nog goed warm This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/20/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit, bezorgtijd waren top! 11/19/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/19/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een heerlijke chicken burger, goed van smaak, mooie prijs en een snelle en rappe bezorging. Dat ga ik vaker doen. πŸ” This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/13/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/11/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas waren de sausjes verkeerd geleverd(3x knoflooksaus ipv mayo en 2x bbq ipv 1x bbq en 1x ketchup) maar het eten was wederom heerlijk... Iedereen maakt wel eens een foutje. Zeker weer voor herhaling vatbaar! 11/8/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig op tijd bezorgd. Kwaliteit heel goed. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastische spareribs gegeten. Goede kwaliteit en keurig op de afgesproken tijd bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/2/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was helaas dit keer niet wat ik van jullie gewend ben….spareribs waren droog en heel taai en veel stukjes verbrand. 10/31/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hebben weer genoten! Super! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/30/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ga zo door 10/28/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat een heerlijk eten....voor bezorg bestellingen vind ik dit echt top in Aalsmeer en omgeving. Ga zo door mannen!! 10/27/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Zelf moeten bellen een kwartier nadat het eten eigenlijk bezorgd zou worden. Uiteindelijk zelf gaan ophalen en binnen nog een kwartier moeten wachten. Hamburger was mwah (niet knapperig en al wat lauw), satevlees was wat taai en satesaus leek wat aangebrand (veel donkerder dan andere keren). 10/26/2022
Beste Bianca, Wat jammer dat uw ervaring zo tegen is gevallen. Ik kan u vermelden dat wij het Dinsdag onverwachts erg druk hebben gehad door onder andere een enorm grote order van een bedrijf. Daar mag u natuurlijk niet de dupe van worden en ik kom dan ook graag in contact met u om even samen te kijken naar een gepaste oplossing. Ik neem binnenkort contact met u op. Excuses voor het ongemak.
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/24/2022
:D
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/23/2022
(L)
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/23/2022
YESYES!
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/23/2022
Altijd blij met de 5 sterren!
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/23/2022
Beste Arthur, Wat vervelend dat u ervaring bij ons is tegen gevallen. Helaas heeft u geen enkele uitleg bij uw review geplaatst wat het voor ons lastig maakt om te kunnen verbeteren in onze service, bezorgen, kwaliteit? Wij nemen binnenkort contact met u op om u klacht een luisterend oor te bieden.
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was weer heerlijk en bezorging keurig geregeld is een aanrader!! 10/22/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Saté was goed, hamburger middelmatig 10/21/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekkere en zeer Gara spare ribs, saté was ook erg lekker. Compleet geleverd met servetten Ed. Was lekker 10/20/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/18/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling opgehaald, leuk en gezellig personeel! Eten was heerlijk en meer dan genoeg. Ze waren patat vergeten in te pakken, deze werd in 2 minuten nabezorgd. Voor herhaling vatbaar πŸ‘ŒπŸΌ 10/17/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
prima geholpen aan de telefoon om te helpen. je ziet het verloop wat ook fijn is . en de spare ribs waren erg lekker ,en groot dus een aanrader voor de volgende keer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/16/2022
Dankjewel Lize voor uw compliment!
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker gegeten, voor herhaling vatbaar! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/16/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Spareribs waren heerlijk! Bezorging op tijd, maar opmerking om niet aan te bellen werd helaas niet nageleefd (we hebben een baby). Plus ik hield de website in de gaten voor de status. Daar stond nog dat m’n bestelling bereid werd terwijl de bezorger al voor de deur stond. Dat moet toch beter kunnen? 10/14/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijkheid en kwaliteit staat voor mijn gevoel hoog in het vaandel voor Meat This. Alle keren dat ik mijn bestelling thuis heb laten bezorgen of zelf had opgehaald is het altijd prima geregeld. Wij genieten altijd van het eten. Ga zo door! 10/14/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker! 10/14/2022
YESYES!
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/13/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, iedereen aan de schijterij 10/13/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed eten, snelle en vriendelijke service.πŸ‘πŸ‘πŸ‘ 10/13/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk!!πŸ‘ŒπŸΌ Ons favoriete afhaalpunt!! Alleen vergeet volgende keer de sausjes niet 😊 10/13/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/10/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd, heerlijke burgers ! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/9/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Keurig optijd klaar en ruime porties 10/8/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/7/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit en bezorging netjes op tijd... 10/3/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/2/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was zoals gewoonlijk weer heerlijk, snel en vriendelijk bezorgd. 10/1/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was de eerste keer dat ik hier heb besteld en ben zeer tevreden. Keurige bezorging en het was erg lekker! 9/26/2022
Goed om te lezen Tim!
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede kwaliteit. Snelle levering. Ik mis nog een bevestigingsbrief mail over de bestelling This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/23/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Spareribs waren verbrand en waren niet sweet spareribs . Te weing satesaus en ook te lang verwarmd 9/22/2022
Beste Rene, Wat vervelend dat uw ervaring bij ons tegenviel. Het lijkt gezien uw opmerkingen dat er wat mis is gegaan bij uw order. Graag krijgen wij een nieuwe kans van u. Ik heb u een bericht gestuurd via het bij ons bekende email adres.
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/20/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ga zo door This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Meat This [Basis] 5 stars after 617 reviews
Meat This [Basis]