Reviews


5 stars after 130 reviews
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Enorm goed eten. Lkkr vers bereid en warm bij aankomst. Kwaliteit&prijs zeer tot tevredenheid. Hou dit vast!! Groetjes, Esther, Danny & Luca 5/4/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Salade met kip en breekbrood super lekker en veel te veel voor 1 persoon! Het was weer smullen 4/29/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten en snelle levering. 4/29/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 4/28/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
op tijd aardige bezorger 4/26/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was de derde keer dat we bestelden. Deze keer was het vrij lauw. Dat was erg jammer. De smaak was goed. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al ons eten was helaas helemaal koud. De smaak en porties waren wel goed. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
Wat vervelend om te lezen dat uw ervaring bij ons tegen viel. Wij doen altijd ons uiterste best voor de hoogste kwaliteit en de snelste bezorging. In het weekend kan dit helaas wel eens wat langer zijn dan doordeweeks. Maar het eten zou niet koud mogen zijn. Belt u de volgende keer even de zaak op met uw klacht dan kunnen wij met alle waarschijnlijkheid iets voor u betekenen. Onze wel gemeende excuses voor het ongemak.
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top maaltijdalade! 4/22/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten ruime porties en zeer belangrijk goede kwaliteit en prijs. Al met al wij zullen vaker bestellen 😃 4/22/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke spareribs, ze vielen zo van het bot 🤤 4/20/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig eten en snelle bezorging! Dit is de 2e keer dat we hier bestellen, de eerste keer via thuisbezorgd nu lekker via de eigen site. Ga zo door! Wij zijn in iedergeval verk(n)ocht! 4/19/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/19/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goed eten 4/18/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer uitstekend! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/17/2022
:D
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/15/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super leker 4/15/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Easy om te bestellen, snel geleverd en de ribs waren heerlijk .... 4/14/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom top 4/13/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, keurige en snelle bezorging. Een aanrader!! 4/9/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere spare ribs en goede bbq burger. Side dishes, gepofte aardappel, salade en maïskolf zijn erg gewoon. Ter promotie had ik 25% korting, de normale prijs vind ik persoonlijk veel te hoog. Om deze reden zou ik niet snel weer bestellen. 4/7/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/3/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/30/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Friet was niet lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/27/2022
Wat was er precies niet goed aan de friet? Temperatuur? Te hard? Te zacht? Of vond u de smaak gewoon niet lekker?
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De spareribs en kipsaté waren verrukkelijk. Echt een aanrader. Ik kom zeker terug! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/27/2022
Mooie complimenten! Hartelijk dank!
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/27/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik miste alleen de kassabon voor mijn administratie. Zou je deze alsnog kunnen mailen? Alvast bedankt! Verdr was alles oké. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/27/2022
Kassabon gemaild.
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Vandaag voor het eerst besteld, bestelling werd vers ingepakt bij afhalen en aldaar prettige sfeer/contact met medewerker. Sweet spareribs waren ok, mals en lekkere smaak, hadden wat ons betreft iets langer gemarineerd mogen worden zodat de smaak nog wat meer in het vlees was getrokken. Ruime porties spareribs en friet, kipburger was prima en kipnuggets vielen in de smaak bij de kinderen. Helaas deed de Ideal optie het niet, en jammer dat ipv ketchup er bbq-saus werd geleverd. Aangezien we toen we hierachter kwamen al thuis aan het eten waren, niet meer de moeite genomen hier nog contact over op te nemen. 3/25/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel bezorgd. Smaak was goed. 3/25/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het was veel en heerlijk 3/25/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/24/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker hoor! En ook prima op tijd. 3/22/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, de kipburgers zijn echt super. Helaas was de hamburger niet weg te krijgen, zo hard en droog. Voor ons geen reden om Niet meer te bestellen hoor maar de hamburger laten we voortaan aan ons voorbij gaan 3/21/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Spare Ribs en kipsate waren heerlijk mals. Hamburgers iets te gaar, maar dat is een kwestie van smaak. Jammer dat je voor ideal betaling moet betalen. Bij bestellen vind ik het omslachtig om ook als je geen drankje wil dat je dat ook moet aanvinken 3/21/2022
We gaan bekijken of we dat vinkje op de website standaard op geen drankje kunnen laten zetten, dan kan de websitegebruiker op dat punt ook gewoon vlot door. Dank voor uw tip.
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Burger was heerlijk, spareribs iets te doorgebakken, maar waren ook top 3/21/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/21/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/20/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/20/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De Cheese/Bacon Chickenburger was zalig, de spareribs waren aan de zijkanten te krokant/hard 3/18/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kan niet anders zeggen dat dit een aanrader is.. En een verrijking in Aalsmeer.. De spareribs zijn echt om je vingers bij af te likken (goed dus) En de burgers zijn top.. Een keer geen zin om te koken zou ik zeker hier je eten bestellen. 3/18/2022
Geweldig compliment! Daar worden wij vrolijk van!
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This food is as food should be! Just perfect. 3/17/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great Food and Good service! Heerlijke kip saté met super saté saus! De kipburgers waren ook TOP! 3/14/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/13/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer top gegeten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/13/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer zeer tevreden. Sparibs heerlijk Cheeseburger was heerlijk. Snel geleverd. Super echt aan te raden This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/13/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5 sterren, zegt genoeg. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/13/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke spareribs en heel snel bezorgd Richard Wijnand This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/13/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging en lekkere spareribs! Ruime porties en vlees viel van de botten. Aanrader. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/13/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor het eerst besteld, vlotte service en kwaliteit & hoeveelheid was meer dan prima. Website mag iets gebruiksvriendelijker, meer variatie in de kindermenu's zou fijn zijn. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/13/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit eten uistekend. Goed, warm en lekker. Klein puntje, waarom moet ik bijbetalen wanneer ik met Ideal betaal? En, op website staat menu met 2 sidedishes maar voor een deel van die sidedishes moet je bijbetalen. Dat vind ik misleidend. 3/12/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
2x saté menu. De 2x patat en de maïskolf (Extra betalen) zat er niet bij. 3/12/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/12/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en uitstekende service 3/12/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/9/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was top 3/9/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jammer want we hadden gehoopt op een nieuwe bezorgdienst met lekkere vleesgerechten, dit is wat je bij elke andere ook kan verwachten en soms nog wel beter. Bezorging was goed, het eten was ok. De naturel spareribs waren qua smaak wel erg naturel, dus bijna geen smaak. De kipsaté was ok. Ook de kleine dingen zoals fatsoenlijke servetten en bij de spareribs doekjes om je vingers mee schoon te maken zaten er niet bij. 3/7/2022
Hartelijk dank voor jouw reactie. We pakken dit op. Naturel spareribs gaan we eerdaags met een ander merk "besmering" uitproberen. In begrijp uit jouw 3 sterren oordeel en commentaar dat je over de kwaliteit wel tevreden bent. Andere servetten en vingerdoekjes gaan we in overweging nemen (kostenplaatje).
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/6/2022
Meat This Aalsmeer Zijdstraat 47 0297203310
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/6/2022
Meat This [Basis] 5 stars after 440 reviews
Meat This [Basis]